101 doelen in 1001 dagen

Begonnen op 15 januari 2011 - Day Zero is 16 oktober 2013

Momenteel zijn er 10 van de 101 doelen afgerond!
Er zit 65 euro in de spaarpot!

zondag 27 februari 2011

Korte weekupdate: weinig nieuws, weinig gedaan

#54: De wc stevig aanpakken
Onze wc is het enige waar we niks aan hebben gedaan toen we bijna twee jaar geleden in ons huisje kwamen wonen. Het is een beetje verouderd allemaal, en het is vooral niet onze stijl. Bovendien worden we nog steeds aangekeken door een vaag oog dat de vorige bewoonster erop geschilderd heeft. We gaan de wc nu met een paar kleine aanpassingen toch pimpen dat het er een stuk frisser uitziet!
Te doen staat:
- Spiegelwand eraf en muren wit maken
- Al het zichtbare houtwerk wit maken
- Verlaagde plafond weer terug met verlichting
- Wc-bril vervangen en een bijpassende toiletborstel kopen
- De boel aankleden met wat turkooise accessoires.

Vandaag zijn de spiegeltegels eraf gegaan, helaas waren ze met montagekit vastgemaakt en kwamen er flinke stukken pleisterwand mee. Dat is er helemaal afgestoken en nu is er een nieuwe laag aan het drogen. Volgend weekend wordt de klus dus vervolgd. Een korte updatefoto:


#66 10 kaarten maken voor Postcrossing.com, en deze versturen
Afgelopen week ook een ander project afgemaakt. Deze heet 'When lust thrives us apart' en gaat over een man die spijt heeft van een misstap die hij heeft begaan. Het ziet er een beetje somberder en niet te vrolijk uit. Het doel was ook om een tekening te maken in alleen maar grijstinten. Van de week weer een nieuw Postcrossing Adres opvragen en er weer een versturen. De vorige is helaas nog niet aangekomen!
Laatste werk:

#85 opnieuw lenzen laten aanmeten
Komende week heb ik een afspraak gepland bij de contactlensspecialist om weer opnieuw lenzen aan te laten meten. Ik ben benieuwd of het goed zal gaan, want na een oogbeschadiging van ruim een jaar geleden heb ik nooit meer lenzen ingehad. Het is ook maar de vraag of het uberhaupt gaat lukken, want er is na deze beschadiging wel een flink litteken achtergebleven op het oog. Spannend of ik wel weer lenzen mag, of ik aan een bril moet geloven (wat in de praktijk erg onpraktisch is met mijn werk!)

#7 Met mijn vriend naar de sauna en #32 4 x een saunadag doen
Nog maar een paar dagen en dan mag ik eindelijk gaan! Ik begin er steeds maar aan toe te zijn en kan niet wachten! Nog maar even geduld!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten